(ГАЛЕРИЈА) Фризури кои ќе ви покажат дека сивата коса е одлична
(ГАЛЕРИЈА) Фризури кои ќе ви покажат дека сивата коса е одлична

(ГАЛЕРИЈА) Фризури кои ќе ви покажат дека сивата коса е одлична

Секоја бела коса е како прободување во срцето. Чекор кон тој период од животот, кон кој сите сме тргнале, а на никој не му се оди.

Премногу долго време сивата коса значеше старост и ја изгубивме можноста да ја видиме нејзината убавина.

За среќа, живееме во време кога стереотипите се разбиваат, па така со овој материјал ќе падне уште еден – дека сивата коса старее.

Не, не и не.

Сето тоа зависи од зрачењето на жената, фризурата и самопочитта, а не бојата на нејзината коса.

Постојат жени чии коси побелеваат многу рано, дури и пред да наполнат 30 години

Нивното единствено – до сега – решение беше да започнат со бојадисување.

Но, во нашата галерија ќе видите многу примери за млади женски секси жени со сива коса.

Исто така, постојат примери на жени во златна ера (разбирајте повеќе од 50 години) кои гордо ја носат својата седа коса и желбата за живот тече од нив.

Погледнете ги фризурите кои ќе ви покажат дека оваа боја на коса е одлична.

Create AccountLog In Your Account