(ГАЛЕРИЈА) Чевли на кои нема да може да им одолеете оваа пролет
(ГАЛЕРИЈА) Чевли на кои нема да може да им одолеете оваа пролет

(ГАЛЕРИЈА) Чевли на кои нема да може да им одолеете оваа пролет

Со прегледување на фотографиите на колекциите кои доаѓаат од водечките дизајнерски имиња модната страница WhoWhatWear издвои неколку специфични силуети на чевли на кои им прогнозира голем успех во наредните месеци.

Чевли во боја на лаванда

Still cannot get enough of the pointy toe and lace up trend!

A post shared by • L I N N E A • (@velvetandsequins) on

Враќање на каубојките

Чевли со светки

 

Чевли со спортски карактер

PVC чевли

Create AccountLog In Your Account