Двојно повеќе кредит за новите припејд корисници
Двојно повеќе кредит за новите припејд корисници

Двојно повеќе кредит за новите припејд корисници

Вип ја збогатува својата понуда и воведува исклучително атрактивна промоција во припејд сегментот во мобилната телефонија со која корисниците добиваат двојно повеќе кредит и можност за целосна комуникација со своите сакани.

Со оваа најнова припејд промоција, новите припејд корисници добиваат едно пакување со 2 припејд SIM картички и тоа за само 300 денари при што секоја од нив има вклучен кредит од 300 денари, наместо редовните 150 денари.

Дополнително, во првата недела од активирањето на картичките корисниците добиваат бесплатен неделен пакет со неограничени разговори и SMS пораки кон сите Vip корисници и 200MB интернет.

Промоцијата со двојно повеќе кредит важи за активираните SIM-картички заклучно до 15.12.2017г. Кредитот може да се искористи во период од една година од моментот на активација.

За повеќе информации посетете ја нашата веб-страница www.vip.mk или јавете се на 1234.

Поврзани написи

Create AccountLog In Your Account