Имате сува коса, решението ви е на дофат
Имате сува коса, решението ви е на дофат

Имате сува коса, решението ви е на дофат

Ако имате сува коса тогаш со овој проблем можете лесно да се справите. Сувата коса е резултат на хемиско третирање, лош шампон за коса, временски промени, хормонски промени, често пеглање или фенирање или пак чешлање додека косата е мокра.

Маслото е арган е идеално за да го користите по туширањето на мокра коса.

Неколку капки од него додајте на косата, поточно на краевите и масирајте ги.

Ова масло е уште поефикасно кај косата која е оштетена од фенирање или пеглање.

Добро е познато дека маслото од арган е најдобро за вашата кожа и коса.

Create AccountLog In Your Account