Каролина Гочева е дел од проектот на Момчило Зековиќ
Каролина Гочева е дел од проектот на Момчило Зековиќ

Каролина Гочева е дел од проектот на Момчило Зековиќ

Каролина Гочева е дел од проектот на Момчило Зековиќ, насловен Džep sa tajnama. Истиот пред неколку дена беше промовиран во Подгорица. За целта на проектот македонската поп принцеза ја преработи песната Феникс. Момчило е автор на музиката и текстот за оваа песна.

Во прилог е линкот со песната:

Create AccountLog In Your Account