ОВИЕ НАВИКИ СЕ МНОГУ ШТЕТНИ: Проверете ја листата, ова го правите секој ден
ОВИЕ НАВИКИ СЕ МНОГУ ШТЕТНИ: Проверете ја листата, ова го правите секој ден

ОВИЕ НАВИКИ СЕ МНОГУ ШТЕТНИ: Проверете ја листата, ова го правите секој ден

Списанието Men’s Fitness потсетува кои се најштетните работи кои современиот човек ги прави на своето тело:

Се успивате и го притискате копчето за одложување на алармот

Пиете повеќе од две алкохолни пијачки дневно

Седите во затворени простории

Седите постојано пред телевизор

Пушите

Претерано време и напор при тренирање

Јадете пакетирана храна

Носите неудобни обувки

Заборавате на растегнувањето

Заборавате на лосионот за заштита од сонце

Create AccountLog In Your Account