Почнал да ја условува жената: Добил одговор што го оставил без текст
Почнал да ја условува жената: Добил одговор што го оставил без текст

Почнал да ја условува жената: Добил одговор што го оставил без текст

Младо семејство. Мажот и приоѓа на жената и вели:

-Драга, сега сме во брак, така да е време да позборуваме за правилата во нашето семејство. Да не се караме без врска, сакам да ставам точка на „и“: Имам само три правила.

-Прво правило: секој четврток со другарите играм ФУДБАЛ. Дожд, снег, бура – било што – сеедно е, јас одам на фудбал. Јасно?

-Јасно, одговорила жената.

-Добро. Второ правило: секој петок со пријателите одам во БАР. Тоа, исто така е во ред?

-Да, секако.

-И трето правило: лошо време, земјотрес, роденден на мајка ти – без разлика на настанот – секоја сабота јас сум НА РИБОЛОВ. Дали е јасно и тоа?

-Јасно, – одговара жената.

-Само тоа? Ништо повеќе нема да кажеш? Можеби имаш некој приговор? Или можеби и ти имаш свои правила?

-Не, се е во ред. Што се однесува до правилата – имам само едно. Секоја вечер во 10 часот јас имам секс. Дали мојот маж е дома или не, мене апсолутно ми е сеедно-кај мене е време за -СЕКС!

 

 

 

Create AccountLog In Your Account