Среќен роденден Емел! Остани силна секогаш
Среќен роденден Емел! Остани силна секогаш

Среќен роденден Емел! Остани силна секогаш

Таа стоички издржа една голгота. Одвоена од семејното гнездо. Тоа пак и беше мотив да остане силна. Да не потклекне. И кога и беше најтешко. А најтешко за една мајка е да ѝ ги оттргнат децата од нејзината прегратка. Седум години. Ретко открива емоција. И кога зборува за годините поминати во тортурата на едно претходно време. Зборува тивко, но силно. Зборува без да покаже чувства, но ги растреперува чувствата на другите луѓе. Таква била отсекогаш. И во А1 и како дел од семејниот бизнис. Нејзиното срце знае повеќе.

Среќен роденден Емел Рамковска! Остани силна, остани најсилна. Докажувај дека жените умеат да пркосат. Посебно кога се нападнати.

Поврзани написи

Create AccountLog In Your Account