(ФОТО) Имала 89 килограми: Ја изгубила тежината, но со нив го изгубила и сопругот!
(ФОТО) Имала 89 килограми: Ја изгубила тежината, но со нив го изгубила и сопругот!

(ФОТО) Имала 89 килограми: Ја изгубила тежината, но со нив го изгубила и сопругот!

Иако повеќето мажи би сакале нивните сопруги да имаат витки и згодни тела, тоа не било случај со 38-годишната Анџела Крикмор.

Анџела имала 89 килограми, а нејзиниот сопруг и говорел дека е убава. Но, Ангела не се чувствувала добро во своја кожа, па ја променила исхраната и почнала да вежба. Меѓутоа, кога ги изгубила килограмите, го изгубила и мажот со кој била десет години, а на кој нејзината трансформација не му се допаднала.

Фотографиите на Анџела „пред и после“ собрале бројни следбеници на Инстаграм кои во нејзе виделе инспирација за промена на животните навики. Меѓу нив пронашла и нова љубов.

На Анџела, која се преквалификувала за професионален тренер, по пат на порака и се јавил 51-годишниот Марк кој сакал да вежба со неа во текот на патот на Тенерифе. Откако поминале пет дена заедно, сфатиле дека меѓу нив има хемија и наскоро почнале да живеат заедно. По два месеци, тие се свршиле.

„Романсата со Марк воопшто не ми беше на памет“, раскажува Анџела. Таа додала како од прва рака ги разбира жените кои се во врска и кои имаат деца, како и таа, и кои велат дека поради сите обврски им е тешко да ослабнат.

„Тешко е посебно ако вашиот партнер не го интересира вежбањето. Морате да бидете двојно мотивирани и навистина да сакате промена“, заклучила Анџела.

Мора да признаеме дека сега оваа девојка е вистинска бомба.

Create Account



Log In Your Account