(ФОТО) Новогодишната честитка на Кејт, Вилијам и нивните две шармантни деца е тука!
(ФОТО) Новогодишната честитка на Кејт, Вилијам и нивните две шармантни деца е тука!

(ФОТО) Новогодишната честитка на Кејт, Вилијам и нивните две шармантни деца е тука!

Веќе можеме да бидеме сигурни дека Божиќ се приближува – Божиќната честитка на кралското семејство, Вилијам, Кејт и нивните две драги деца, веќе е тука.

Фотографијата за официјалната Божиќна честитка на Принцот Вилијам и Војвотката Кетрин беше објавена на страницата на Твитер на Кенсингтон палатата.

На фотографијата, со насмевка Вилијам и Кејт сјаат во друштво на нивните шармантни деца, Џорџ и Шарлот.

Create AccountLog In Your Account