(ФОТО) Пилот со изненадување за Свети Валентин - направи срце на небото
(ФОТО) Пилот со изненадување за Свети Валентин – направи срце на небото

(ФОТО) Пилот со изненадување за Свети Валентин – направи срце на небото

Пилот на компанијата „Вирџин атлантик“ денеска имаше посебен лет над Атлантскиот Океан во чест на празникот Свети Валентин.

Во духот на Денот на вљубените пилотот на „ербас А330“ нацрта срце на небото.

Тој полетал од Лондон, а авионот прелетал над јужниот дел на Велика Британија во правец кон запад, направил срце и се вратил на местото на тргнување.

Овој празник се слави во католичкиот свет, а веќе една деценија е прифатен и кај православните христијани.

Create AccountLog In Your Account