(ФОТО) СЕЗОНАТА ВО ПОЛН ЕК: Снег има, а ова се најлуксузните скијалишта
(ФОТО) СЕЗОНАТА ВО ПОЛН ЕК: Снег има, а ова се најлуксузните скијалишта

(ФОТО) СЕЗОНАТА ВО ПОЛН ЕК: Снег има, а ова се најлуксузните скијалишта

Постојат скијалишта, а потоа постојат и скијалишта кои само мал процент на луѓе може да си ги дозволат. Ова се скијалишта со пет ѕвезди каде владее луксузот – најекстравагантни хотели и колиби, најдекадентни ресторани, најскапи автомобили …

1. Courchevel 1850, Франција

2. Cortina, Италија

3. Eagle Point Resort, Утах, САД

4. Lech-Zürs, Австрија

5. Megève, Франција

6. Klosters, Швајцарија

7. Beaver Creek, Колорадо САД

8. Baqueira Beret, Шпанија

9. Gstaad, Швајцарија

10. Zermatt, Швајцарија

Create AccountLog In Your Account