(ФОТО) Уличната мода на славните манекенки одлична инспирација за модни комбинации
(ФОТО) Уличната мода на славните манекенки одлична инспирација за модни комбинации

(ФОТО) Уличната мода на славните манекенки одлична инспирација за модни комбинации

Славните ѕвезди, фото модели и манекеки изгледаат совршено и на улица, во најобичните и наједноставни модни парчиња, а не само на писта кога шетаат во креации на најголемите, легендарни светски модни дизајнери.

Тие се совршено градени и знаат како правилно да го држат телото, како би изгледале одлично дури и кога се облечат за улица. Затоа уличниот стил на големите фото модели и манекенки е толку фасцинантен, а вие може да соберете фори за својот „уличен“ изглед токму од фотографиите во прилог.

 

 

Create AccountLog In Your Account