БИК: Еве каде и како ќе ја дочекате новата година според хороскопот

Екстравагантни сте, иако Вие мислите дека сте прилично скромни. Силна храна, уживање во добар пијалок, претерувате во секоја смисла-но Бикот е синоним за хедонизам. Каде и да одите задолжително ќе биде да имате некоја добра храна, а не само некоја салата. Тоа не доаѓа предвид. Што се однесува до оделото, мора да биде елегантно, но удобно, за да можете да играте до утринските часови. Сега е време за некоја специјална тоалета или ако сте маж Бик за кошула која ја плативте малку повеќе, сепак ова е специјална прилика да изгледате сјајно. Во полноќ ќе уживате со шампањ и саканата личност сигурно, каде и да сте. Ако избравте приватна атмосфера тогаш ќе има тука доста свеќи и некоја торта. Со Девица, Јарец, Риби и Рак, сигурно ќе уживате повеќе.