(ВИДЕО) БЕЗДОМНИК НАШОЛ ПАРИ И Ѝ ГИ ВРАТИЛ НА СОПСТВЕНИЧКАТА: Нејзината реакција ќе ве шокира

Бездомник од Њу Хевен, Елмер Алварез, пронашол чек од 10 000 долари на улица. Веднаш одлучил парите да му ги врати на сопственикот. Имено, пронајдениот чек и припаѓал на Роберта Хошки, американска милионерка од Њу Хевен. Таа не верувала во тоа дека некој ќе и ги врати изгубените пари, па одлучила да му се заблагодари на посебен начин. https://www.youtube.com/watch?v=8eHRzLokvww Хошки во живо на Фејсбук го пренесувала моментот кога и му ги врачила подароците на бездомникот Алварез. https://www.youtube.com/watch?v=sBEimx3OKpg Милионерката на почеток објаснува дека тој нема поима што ќе се случи. https://www.youtube.com/watch?v=P8zWWZ5tA_g