,

(ВИДЕО) Направете си прекрасни кадрици сами дома за 20 минути!

Ако сакате да направите совршени и стегнати кадрици дома, можеби ќе бидете изненадени дека веќе ги имате сите потребни средства за да го направите тоа. Ви треба само молив и преса за коса. Техниката може да ја сфатите полесно преку видеото во прилог, навистина лесна, а резултатот е прекрасен. Гледајте и во акција. https://www.youtube.com/watch?v=19Qq-8naFjw