,

(ВИДЕО) Позната шминкерка на лицето на Клаудија Шифер ви покажува неколку трикови

Позната шминкерка на лицето на Клаудија Шифер ви покажува неколку трикови Една од најпознатите манекенки на сите времиња, жената која со своите 48 години и понатаму работи под силна пареа, се согласила да и биде модел за шминкање на една од најдобрите шминкерки на светот, Лиза Алдриџ. Тие две решиле да си поиграат со лицето на Клаудија и да направат „мејк ап ала Брижит Бардо“, на која Клаудија дефинитивно личи и за чии сличности се говореше во текот на целата нејзина кариера. Погледнете го видеото и можеби и сами ќе успеете да научите некој трик.   https://www.youtube.com/watch?time_continue=90&v=LSYc5HvyXKo