(ВИДЕО) Преслатки сестрички близначки го расплакаа светот со својата љубов

20 месечната четворка-Абигејл, Емили, Грејс и Мекалија ги снимила нивната мајка Бетани Веб. Девојчињата таа вечер во пижами гледале филм, и одеднаш станале и одлучиле на сите да им покажат колку се сакаат, рекла Бетани. Мајката видеото на преслатките сестрички од Канада го објави на Фејсбук, а снимката е прегледана повеќе од 50 милион пати. https://www.facebook.com/WebbQuadSquad/videos/1857736437870502/ „Ова е прекрасно. Преубаво е да се види како стрпливо чекаат една друга да се потапкаат и прегрнат“, искоментирал еден корисник. Многумина од нив заплакале од среќа. „Не може послатко од ова“, напишала една од корисничките. „Ова видео прави моето срце да пее“, додала друга.