,

(ВИДЕО) 25 начини како да ја носите вашата марама

За 4,5 минути во видеото подолу ќе дознаете неколку начини како да ја наместите вашата марама. Марамите се моден додаток во кои многу дами се пронаоѓаат, токму затоа ве инспирираме . Пуштајте го видеото и во акција :) https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=5LYAEz777AU