Владо Георгиев блеска од радост: Еве што го израдува толку многу

Познатиот кантавтор и пејач Владо Георгиев по втор пат стана горд татко на уште едно девојче. Познатиот пејач и неговата сопруга Милица Самарџиќ повторно се остварија во улогата на родители. Двојката веќе има една ќерка која е на возраст од 1 и пол годинка и се вика Софија , а Владо радосната вест ја сподели на Твитер.   Честитки за родителите! https://twitter.com/VladoGeorgiev/status/963095503041941504?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fstil.kurir.rs%2Fcelebrities%2Fvip-roditelji%2F78487%2Fvlado-georgiev-po-drugi-put-postao-tata-sofija-je-dobila-sestru