Втората сезона на Преспав наскоро на Телевизија 24

  По Андрија и Анѓелка, руската Кујна, Телевизија 24 својата телевизиска програма ја збогатува со уште една серија. Овојпат се работи за македонска продукција. Втората сезона на серијата Преспав наскоро ќе ве забавува на оваа телевизија.