(ГАЛЕРИЈА) ДЕКОР ИДЕИ: Инспирација за уредување на поткровјето

Уредувањето на поткровјето за многумина е предизвик. За таквиот простор има безброј идеи, а одлично е тоа што можете да си поиграте како си сакате. Треба да ја употребите фантазијата и да го прилагодите просторот на тоа како сакате да живеете. Ако во поткровјето имате дрвени греди, освежете ги и обојте и додајте му нова димензија на својот стан. Го пребаравме Инстаграм и избравме неколку идеи за уредување на поткровјето! https://www.instagram.com/p/Bex9BA3HOA7/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bemvl1rncXY/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BesPVXTB1Wn/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bez57m7lYo9/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BesFHUynUlK/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bepd2FhAI8h/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BenzzanAMfm/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BesyZ_4hUk9/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BeswHQeAz23/?utm_source=ig_embed