,

(ГАЛЕРИЈА) Инвестирајте во овие ташни и нема да се покаете

Од вештачко крзно за студените денови, црвен сатен за вечерни излегувања и „оверсајзд“ ташни за оние денови кои едвај чекаме да завршат. До доаѓањето на совршениот свет, мораме да се задоволиме со една добра за сите прилики. Зборуваме за онаа ташна која е максимално сестрана и убава па нема само одлучно да влезе во работите од вашиот гардеробер, туку и ќе ги истакнува во секој поглед. Како да одбегнете избор на стил кој до март нема да излезе од тренд? Држете се до класици! Овие ташни се безвремени и шик, па нема да имате проблеми да ги носите во наредните неколку години. Можеби чинат малку поскапо, но сигурно се исплатат! Givenchy “Antigona” ташна Gucci двобојна ташна Tom Ford “T-ташна” Diane von Furstenberg Bottega Veneta “Hobb” ташна Saint Laurent Chloé “Faye” ташна Salvatore Ferragamo “Amy” ташна W Anderson “Pierce” ташна Alexander McQueen “Heroine”