,

(ГАЛЕРИЈА) Куп фотографии кои ќе ви бидат инспирација за деловен стил

Дали сте меѓу оние жени кои понекогаш мака мачат со тоа што да облечат за на работа? Иако изгледа како лесна задача, верувајте дека не е. Зимските комбинации не мора нужно да бидат досадни, иако се облекуваме во повеќе слоеви, бидејќи тоа едноставно времето го бара. Меѓутоа, вклучете ја фантазијата и креативноста и на најдобар начин комбинирајте ги топлите со удобни парчиња. Секогаш е дозволено парче моден додаток-ремен, огрлица, обетки. Бирајте што си сакате! Покрај тоа, уште малку и стигнува пролетта па уште сега пронајдете инспирација за тие денови. Ние го пребаравме Инстаграм и ви донесуваме комбинации кои ни „фатија око“.

Здолништа и фустани

https://www.instagram.com/p/BeTf9A5AqeP/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BeOHYkTA1ZL/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bc_HE7Gg0ng/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bc9s1K6gwcF/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bd1ZK_aHjsb/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdFzSeuniOs/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BZL_4lRnEGJ/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bccrr2PnBCi/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BY9qFZPHUw-/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bdr7rjSH7MF/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BWd78qNgPr2/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BWd8RFBA7-a/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BWGs6NtgYuO/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BU_rSdvgnEV/?utm_source=ig_embed

Капути

  https://www.instagram.com/p/Bbug6RXn1xJ/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BeIjUzeg8ch/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BcXUOJNH020/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdTS-FQnbMA/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdgyXUpneax/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bcqie2JAOaW/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BZUy4DjHQDV/?utm_source=ig_embed

ПАНТАЛОНИ

https://www.instagram.com/p/BZcz_CVHJ4S/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BZuhX7rn04m/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bbh-nVVneKU/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BcmmYf5HIJ6/?utm_source=ig_embed https://instagram.com/p/Bbs5YDXHGDE/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BarawuNn6uL/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Ba-cJtWHF6n/?utm_source=ig_embed

И уште малку инспирација...

  https://www.instagram.com/p/BQjOq_-gFyZ/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BVGf85CgEJ3/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdfI3KHHHou/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BcGoBrCBObK/?utm_source=ig_embed