,

(ГАЛЕРИЈА) Модерна романса – Пролет 2018: Фустани во кои нема да останете незабележани

Џејн Остин дефинитивно би се гордеела со моделите за сезона Модерна романса - Пролет '18. Цветниот дезен е главен  а овој женски изглед беше хероски пртставен на модните пистите - и наскоро, во вашите плакари. Бидете забележани оваа пролет и облечете барем еден сличен модел!