,

(ГАЛЕРИЈА) Модна „must-have“ листа за 2018-та која треба да ја имате

Главната модна инспирација денес пронаоѓаме во уличната мода, а трендовите наместо модните дизајнери се почесто ги диктираат познати фашионисти и модни инфлуенсерки. Социјалните мрежи како Инстаграм и Пинтрест завлеадаа со светот па својот одговор на прашањето кои модни парчиња во годината која е пред нас ќе бидат најпопуларни ги побаравме токму таму. Кои трендови ќе владеат оваа пролет и кои модни парчиња мора да ги ставите на вашата  'must-have' листа за оваа година, ви откриваме во продолжение. https://www.instagram.com/p/Bbyqw1ZBKbm/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdTHaJjhMF3/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BZ1ce4XhIZ8/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BcC1URLBWAk/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdQVJB4AWPi/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdDditeDmgL/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BcX8yjFF0GH/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdYguKkjyMO/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BaHpq44FrSl/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BZ5wUMHFHtm/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bc7TmaengoF/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BbKohoal-oE/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdnBLSLAA_3/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BY8GoCznKnt/?utm_source=ig_embed   https://www.instagram.com/p/BaZSDRgFpUn/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdnBLSLAA_3/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bdegqs-DYlX/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BdPHPumjbod/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bc-eRaOBAOP/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bd50PsCF8u1/?utm_source=ig_embed   https://www.instagram.com/p/BccB00pnW4V/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BcU06xRBffe/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BckStl0BD3R/?utm_source=ig_embed