, ,

(ГАЛЕРИЈА) Најекстравагантни фризури на модни ревии за пролет-лето 2018 година

Стилските трансформации се омилена работа за модните експериментатори, а фризурата е еден од клучните елементи на новите трендови. Најдобрите сакаат да ја покажат својата имагинација на модниот подиум. И покрај екстраваганцијата на сцена, во понудата ја имаме и претстава за фризурите кои ќе бидат актуелни во сезона та пролет-лето 2018. Плетенките и врзаната коса во опавче ги заокружуваат омилените стилови на коса и во новата сезона. Марамата за коса се враќа како тренд, но овојпат е завиткана во редот. Флоралните мотиви ќе бидат тренд и оваа сезона, а различни варијанти на накит за коса се достапни за храбрите кои сакаат да експериментираат. Разгледајте ја галеријата каде што ќе ја најдете најекстравагантната стилска фризура во Њујорк, Лондон, Милан и Париз за пролетната летна сезона 2018.