,

(ГАЛЕРИЈА) ТОП комбинации за овие студени денови

Сакате ли да изгледате убаво, а во исто време да ви биде угодно и топло, погледнете ги овие предлог комбинации кои совршено се софпаѓаат со овој период од годината. Ова се инспиративни фотографии па ѕирнете во својот плакар и пронајдете парче облека кое можете да го искомбинирате на сличен начин. Тешко ќе одлучите која комбинација е поубава и поженствена.