,

(ГАЛЕРИЈА) ТОП СЕ ОВАА СЕЗОНА: Модно парче во кое секогаш изгледаме шик!

Кожните панталони повторно се враќаат на модната сцена како совршен зимски класик кој добро изгледа и во дневни и во вечерни комбинации... На неколкуте неизбежни класици како капут, чизми и шалови, оваа сезона го додаваме и ова парче, кое ќе ни помогне понекогаш да се извлечеме од фармерките, во кои ќе ни биде доволно топло, а ќе изгледаме шик во било која ситуација. Кожните панталони и хеланки се во мода неколку години, но оваа сезона се носат повеќе оние со рамни ногавици, но и оние со широки. Лесно се комбинираат, неверојатно се удобни, можете да ги носите со широки џемпери но и со кроени сакоа. Ќе изгледате шик во било која ситуација. Пронајдете инспирација на следните фотографии ... https://www.instagram.com/p/BbXT2m5j_eo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BcxLTJ5lnDQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BRpjAN2Acrm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BQLISWaAQ2g/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/Bc-F81vnIRW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BbzzF7QAnoQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BagKwG4DLlD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BPygcNFBXf8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BarLe-iHis_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BQeJ7yzFqF1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy