,

(ГАЛЕРИЈА) Чевли на кои нема да може да им одолеете оваа пролет

Со прегледување на фотографиите на колекциите кои доаѓаат од водечките дизајнерски имиња модната страница WhoWhatWear издвои неколку специфични силуети на чевли на кои им прогнозира голем успех во наредните месеци.

Чевли во боја на лаванда

https://www.instagram.com/p/BS4yeE3BH1g/?utm_source=ig_embed Враќање на каубојките Чевли со светки https://www.instagram.com/p/BeOe0cBgrY3/?utm_source=ig_embed   Чевли со спортски карактер PVC чевли https://www.instagram.com/p/BZs_0nIBhcx/?utm_source=ig_embed