,

(ГАЛЕРИЈА) Baby it’s cold outside: Какви комбинации носат тренди дамите оваа зима

Зимата можеби е период кој повеќето не го сакаат, но без сомнение е период кога имаме толку можности да си поиграме со модата, и да комбинираме боја, текстура и кроеви. Факт е дека тмурното, студено време ја „убива“ секоја желба за експериментирање бидејќи колку и да имаме можност кога видиме бледо сонце и магла, сакаме само да продолжиме да спиеме или да го облечеме првото парче облека што ќе ни дојде пред очи. Но токму модата е еден од начините да ја победиме таа зимска меланхолија. Следните дами знаат како во зимата да соберат пофалби за својот стил и се сјајна адреса за инспирација а ако трагате токму за тоа, ние ви идеме во помош. Уживајте во галеријата. https://www.instagram.com/p/BdsbicNh1GX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/Bdcspnuhn0j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BdqPwMmh1WF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BdTO_tYB1Lw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BcW1FRKjpmE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/Bcj7kYVjbtC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BbcX3qcjcMz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/Bc2hYUvn59c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy   https://www.instagram.com/p/Bav-cuPj9kd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BddgB5wHD2w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BdnZ-Pin4uq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BcoqMeGHcf7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/Bawr5AFnN38/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BdTCtebH5MR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/Bdx60BfnPDL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy https://www.instagram.com/p/BcIb-0KnA-r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_legacy