,

(ГАЛЕРИЈА) TOП 20 комбинации во кои главна улога имаат долгите џемпери

Ѕирнете во својот плакар и вниманието насочете го на долгите џемпери. Ако немате ниту еден, задолжително појдете во продавница или second hand shop и набавете си некој во свој стил - подарете си го сами на себе за Божиќ. Вакво парче облека би требало секој да има бидејќи одлично се комбинира, многу е удобно за носење и добро грее во студените зимски денови. Ви донесуваме 20 идеи како да носите ваков долг џемпер.