,

Гвен Стефани прва ја започнува празничната сезона

Со специјална едиција „You Make It Feel Like Christmas“, Гвен Стефани ја носи празничната атмосфера. Во луксузно пакување во кое доминира црвената боја, таа покрај обработката на нејзините омилени празнични песни, нуди цела едиција на 24 страни споделува ексклузивни фотографии. Со своите обожаватели, во склоп на ова издание, одлучи да сподели и интимни фотографии од нејзините деца. Специјалното празнично издание на пазарот е достапно од 6 октомври.