,

Големи попусти во Прима Мебел – Се отвора нов салон во Скопје

Во седмата година на своето работење во Македонија, Прима Мебел на 04.10.2017 го отвара вториот салон во Скопје во населбата Кисела Вода, а кој воедно представува 8-ми салон во Република Македонија. Верните купувачи на Прима Мебел по овој повод ќе имаат можност до 7 октомври да искористат и специјални попусти. Свеченото отворање на новиот салон на Прима мебел ќе се одбележи сабота на 7 октомври. Најголемиот Хрватски малопродaжен ланец и производител за мебел,на површина од 800м2 продажен салон на ул.Борис Трајковски бр.166, претставува  европски квалитет кој ги воодушевува купувачите не само во Хрватска, туку и во Германија, Франција, Белгија,Велика Британија и Швајцарија. Ексклузивниот салон во нас.Кисела Вода, не нуди само модерен и квалитетен мебел, туку и целокупни решенија за функционално и естетско уредување на домот. Прима создава мебел од различни стилови но, сите ги соединува во едно, комбинација на нови трендови и традиционални вредности со најдобар однос на цена и квалитет! Затоа големата акција со специјални цени на Прима Мебел мора да се искористи што ќе биде убава увертира во понудата на овој квалитетен бренд. Исто така, тука е и стручниот и љубезен персонал кој што е вистински пријател на купувачите и им нуди најдобри решенија во согласност со нивните желби и потреби за сите предизвици во современиот живот. На големата прослава по повод отварањето кое ќе се одржи во салонот на Прима Мебел во Скопје нас.Кисела вода во сабота на 07 октомври ве очекуваат хит цени и  посебни понуди, а за сите купувачи ќе има и гратис скара.