Димитар Андоновски има нов спот

По повеќе месеци емитување „Само ти“ доби и своето видео. Песната, односно музиката и аранжманот ги потпишува Лазар Цветкоски, а текстот е дело на Магдалена Цветкоска Ена. Во спотот се појавува и младата актерка Душица Тренова. Видеото се снимаше на повеќе локации во Катланово и Козјак.   https://www.youtube.com/watch?v=s3r9vlfRS2Y