Жените од овие знаци се фатални убавици

Јарец Припадничките на овој знак сакаат да се шминкаат, доста им е важен модниот стил, па каде и да се појават оставаат одлична слика во друштво. Жените припаднички на овој хороскопски знак обично имаат одлична, секси фигура. Интересно е дека изгледот најчесто им е просечен, но очите и насмевката спаѓаат во нивни најсилни адути. Вага Вагата е една од најубавите знаци, а титулата ја има поради беспрекорната елеганција. Припадничките на овој хороскопски знак имаат убаво држење, а посебно се добри во кокетирање. Што се однесува до физичките карактеристики, припадничките на овој знак имаат симетрично лице, полни усни, изразени очи, но и дупчиња на образите кои се доста привлечни. Шкорпија Шкорпиите спаѓаат во најголемите заводнички во хороскопот. Важат за многу страствени, но и убави. Препознатливи се по нагласени црти на лицето, крупни очи кои често имаат невообичаена боја. Тие заведуваат со продорен поглед, сензуалните усни и густата коса.