ИМАМ 42 ГОДИНИ: Никогаш нема да ги повторам овие 10 грешки

Елен Шпундре е психолог од Украина, а нејзината животна филозофија за кратко време стана магнет за многу жени во светот. Таа укажува на десет грешки што не би ги направила на возраст од 42 години кога себе си се смета за зрела жена.

* Не чекам пораки и повици од мажи

* Не сакам да одам на состанок, ако времето и местото не ми одговараат

* Не му простувам ако не ми купи подарок за роденден

* Не можам да оправдам нечиј неуспех по 40-та година

* Нема да премолчам ако нешто не ми се допаѓа

* Не се плашам од поставување на прашања

* Не мешам секс и љубов

* Не сум љубоморна на неговите пријателки и пријатели

* Не сакам пеглање

* Не се трудам да изгледам поубаво заради мажите