Имате сува коса, решението ви е на дофат

Ако имате сува коса тогаш со овој проблем можете лесно да се справите. Сувата коса е резултат на хемиско третирање, лош шампон за коса, временски промени, хормонски промени, често пеглање или фенирање или пак чешлање додека косата е мокра. Маслото е арган е идеално за да го користите по туширањето на мокра коса. Неколку капки од него додајте на косата, поточно на краевите и масирајте ги. Ова масло е уште поефикасно кај косата која е оштетена од фенирање или пеглање. Добро е познато дека маслото од арган е најдобро за вашата кожа и коса.