,

ИНФОГРАФИК: Како до урамнотежена исхрана со помош на мали промени во навиките

Диети, големи откажувања, избегнување на храна, па со самото тоа и дружење со луѓе ретко кога даваат задоволувачки ефект, барем не на долги патеки. Наместо тоа, може да направите некои сосема мали промени во секојдневниот живот, кои може да ви донесат далеку подобри резултати и тоа за долг период. Усвојте некои нови навики и постепено набљудувајте како ви се менува изгледот и расположението, а како тоа наједноставно да го направите, погледнете во инфографикот.