Како изгледа одмор во најдобриот хотел во светот

Во текот на претходните 3 децении, еден сајт бараше од читателите да гласаат за најдобрите хотели. Оваа година повеќе од 300.000 читатели гласале за 7.300 хотели. Читателите ги оценувале собите, услугата, дизајнот и останатите услуги. Хотелот е отворен во 2015 година и брзо станал познат во целата индустирја. Според сајтот, зградата била наменета за Наполеон II. Подоцна била обична зграда. Што добивате кога ќе се сместите во овој хотел? Основачите сметаат дека гостите треба да добијат се што ќе посакаат во секое време. Кога станува збор за храната, немаат мени. Така да може да нарачате што и да сакате, во било кој момент од денот или ноќта. Ресторанот нуди храна од француска и италијанска кујна. Другиот ресторан во хотелот нуди храна подготвена од сезонски намирници. Гостите ќе потрошат најмногу по 70евра по оброк. Хотелот има 10 апартмани со поглед на Ајфeловата кула. Ако сте сместени во апартман, ќе имате многу предности. Сместувањето во апартман вклучува и сигурно влегување во станот, личност која ќе ви го паркира автомобилот, пристап до ресторанот и спа центарот. Апартманите имаат услуги, вклучувајќи хегиничарка и шеф на кујна. Хотелот се наоѓа во срцето на Париз. А секоја соба има прекрасен поглед кон градот. Во спа центарот ќе најдете стурчни лица. Тие може да помогнат на секој гостин. Хотелот нуди неколку видови на масажа, може да се опуштите во базнот или да одите во фитнес центарот. Се е достапно 24часа.