,

Како се чувствува жената кога ќе ја најде сродната душа

Конечно се случи. Ја пронајдовте вашата совршена половина, вашата сродна душа, принцот на бел коњ... Кога ќе го спуштите штитот, ќе се опуштите и препуштите...-како се чувствува жената кога ќе го пронајде правиот? Дали мислите дека кога ќе ја пронајдете сродната душа, се чувствувате возвишено, поседувате неверојатна енергија? Ќе се чувствувате обично пријатно, удобно, но реално ќе се чувствувате обично. Ќе бидете опуштени во врската. Кога ќе треба да се сретнете, ќе бидете возбудени, не напнати, а ќе поминувате доста време заедно. Не е неопходен кога ќе го пронајдете ќе сфатите дека можете и без него. Не дека многу сакате, но од него ќе чувствуате потреба, како потреба од кислород. Можете да живеете како и пред него што сте живееле, возрасна сте личност, но го сакате и сакате да бидете во негово друштво. Секако ќе уживате во интимата со него, но вистинската интимност не е дивиот секс. Интимноста е кога молчите, го делите парчето торта, разговарате...  Вистинската жена знае дека животот е многу повеќе од еден љубовен однос. Така и во оваа врска, учите од партнерот, посетувате нови места, вкусувате нови нешта. Се дополнувате во се.