,

КАНЦЕР: Како да спречите создавање тумор?

Важно истражување покажува дека постои билка која внесува револуција во едно лекување на рак! Денес животот е премногу напорен, за да ги следиме хранливите материи кои ги ставаме во стомакот. Вистината е дека барем половина луѓе со малигни заболувања ги добиле благодарение на неквалитетен оброк, исполнет со штетни производи. Едвај има човек на оваа земја, кој нема ниту една клетките на ракот. Кога докторот вели дека болниот е исчистен од канцерогените клетки и веќе е здрав, тоа значи дека само овие клетки се премалку и не може да бидат пресретнати од медицината. Дури кога ќе станат неколку милијарди, ракот може да биде утврден и соодветно да се каже дека човекот е болен. За да не дозволиме да трепериме секојдневно дали ќе се разболиме или не, убаво е да користиме посебна билка. Се разбира, таа се користи и од веќе болни луѓе, а посебно истражување утврдило дека помага. Името на билката е Леи гонг тенг. Само 10 грама од неа на ден е во можност да убијат милиони канцерогени клетки. За лекување на ракот, а не само заштита, е неопходна оваа билка, позната како "Лоза на Богот на громотевиците", да навлегува во организмот во 40 последователни дена, по 10 гр. секојдневно. Билката е активен дитерпеноид, што ја прави со голем антираков карактер. Утврдено е дека дури и по третманот со неа ефектот останува. Околу година човек е заштитен од појава на болеста, но е убаво и да почне да се храни подобро од порано. Леи гонг тенг помага најмногу кај рак на панкреасот. Тој може да биде целосно отстранет само за 40 дена. Тоа е докажано со глувци. По непотврдени информации, има и луѓе кои се спасиле на овој начин. Може да влезе во телото преку инјектирање, но може и на друг начин. Ако се направи напивка од билката, ефектот нема да се изгуби, велат докторите. Билката се среќава и во доста аптеки. Оригиналната статија може да ја прочитате овде  или на овој линк.