Каролина Гочева е дел од проектот на Момчило Зековиќ

Каролина Гочева е дел од проектот на Момчило Зековиќ, насловен Džep sa tajnama. Истиот пред неколку дена беше промовиран во Подгорица. За целта на проектот македонската поп принцеза ја преработи песната Феникс. Момчило е автор на музиката и текстот за оваа песна. Во прилог е линкот со песната: https://www.youtube.com/watch?v=2v8z1g8INcE&feature=youtu.be