,

Ким Кетрал ја нападна Сара Џесика Паркер поради нејзиниот починат брат

Ким Катлер напишала лута порака до нејзината колешка, Сара Џесика Паркер, со главна улога во серијата "Сексот и градот". Како што е добро познато, и двете немаат особено добри чувства една за друга. Пред некое време во едно интервју Ким Кетрал рече дека никогаш не се разбрала со нејзините колеги во шоуто и изразила разочарување дека ниту една од трите актерки со години денес не ја повикува да праша како е. Сега причина за острата реакција на Ким стана сочувството што го изрази Сара по смртта на нејзиниот брат. Минатата недела 55-годишниот Кристофер беше пронајден мртов на неговиот имот во Канада. Во моментов нема сомневање околу причините за неговата смрт. Како што се гледа од вчерашниот пост на 61-годишната Саманта во Instagram, таа дефинитивно не ја обожава својата колешка и ја смета за лицемерка. https://www.instagram.com/p/BfBIPebAmFX/?utm_source=ig_embed „Мајка ми ме праша денес:" Кога Сара Џесика Паркер, оваа лицемерка, ќе те остави на мира? "Твојот постојан обид да ми се јавиш мене е болно потсетување колку дрска беше и си остануваш. Ајде да појаснам  (Ако веќе не сум). ти не си дел од моето семејство. Јас не сум твоја пријателка. Затоа ти пишувам за да ти кажам за последен пат да престанеш да ја користиш трагедијата која не погоди за да оставиш впечаток на „добра девојка“. Непријателството меѓу двете станало очигледно откако минатата година се тврдеше дека Ким Кетрал била виновна за неснимање на филмот "Сексот и градот 3".