,

Ладно е, фиоките треба да си ги обновите со нови хулахопки на акција

Надвор е ладно, дефинитивно треба да размислувате како да ги обновите фиоките со нови хулахопки. Пенти Манија е вистинскиот избор за да си подарите нови хулахопки за вас. Класичните хулахопки во сите бои може да ги купите со тоа што за секое второ купено парче, добивате 20% или за секое трето парче добивате 50%, а попустот се пресметува на поевтиниот артикл.

[gallery size="full" ids="6772,6773,6774"]

Дезенирани хулахопки секогаш треба да ви бидат тренди од новата Пенти колекција есен-зима 2017/2018, кои со своите модели и принтови се дел од модниот свет а може да се најдат на -20%. На акцијата останатите дезенирани хулахопки може да ги купите до -40%, со почетна цена од 89 денари.

[gallery size="full" ids="6775,6776,6777,6778,6779,6780"]

Најважно од сѐ да го збогатете вашиот зимски стајлинг со интересни модели на хулахопки #Пенти, а со тоа и самите ќе се направите среќни.

[gallery size="full" ids="6781,6782,6783"]

 Акцијата трае до 3ти декември, количините на производите се ограничени и важи во сите продавници на Сара Фешн и Пенти, но и во сите продажни места на Пенти низ Македонија.