,

МАКСИ ФУСТАНИ: Парче кое може да го носите и во зима и да изгледате неверојатно шик

Иако сезоната на симпатични фустани е зад нас, постојат неколку начини како можеме да ги носиме и кога надвор е студено. Клучот е во слоевитите комбинации, а симпатичните материјали, без разлика дали се дезинирани или еднобојни, лесно се комбинираат со плетиво, капути, кожни јакни, бунди… Макси фустаните за тоа се најблагодарни и најинтересни бидејќи му даваат слоевит изглед на целосниот впечаток кон кој секогаш тежнееме. Без разлика дали преферирате бохо стил, или нешто поведри бои како и минималистички стил, ќе најдете во следните фотографии инспирација за вашата следна комбинација. https://www.instagram.com/p/BXfekFwHKfs/ https://www.instagram.com/p/BYWFxsyDrIj/ https://www.instagram.com/p/BZV1qoNl4R_/ https://www.instagram.com/p/BPTJKDNgz2r/ https://www.instagram.com/p/BYeCrnjDpHS/ https://www.instagram.com/p/BZj_P1fFPHu/