Меланија ја донесе празничната магија во Белата куќа

Празничната сезона започна. Меланија Трамп ја означи со официјалното украсување на Белата куќа.Декорациите со кои се украсува Белата куќа, заедно со светлосните ефекти ги сподели на нејзиниот официјален профил на Твитер. Темата на божиќната атмосфера во Белата куќа е „Time-Honored Traditions.“ Изгледа магично!