,

МОМИНСКА ВЕЧЕР НА ИДНАТА ВОЈВОТКА: Откриен планот на Меган Маркл!

Извор близок до војвотката Меган Маркл открива интересни детали околу нејзината моминска вечер, но и меден месец. Забавата ќе вклучува женски и машки пријатели, нема да се вика моминска вечер, а откриени се и некои тајни детали. Нема да има луда забава Непознатиот извор кажал дека забавата ќе се одржи некаде надвор од Лондон со многу добра храна и пијалок, но и музика. Сепак, нема да биде тоа некоја луда забава, туку пристојна прослава која ќе помине во љубов и пријателство, пишува Us Weekly. Списокот на гости ги вклучува сите нејзини добри пријатели, од кои Џесика Браунштајн веќе и помага околу самата организација на венчавката.   Што се однесува до месениот месец, се е во тајност, но еднаш кога ќе се открие дестинацијата, сите информации ќе бидат од доверлива природа, а доколку се чувствуваат загрозени Меган и Хари, тие ќе изберат нова дестинација.