Најдобрите улични стилски визии од улиците на Њујорк (ГАЛЕРИЈА)

Улиците на Менхетен повторно оживеаја за да го покажат најдоброто од светот на модата Без да ги гледаме сите модни ревии, уличните модни икони лесно ќе ни помогнат да ги разбереме актуелните трендови, како што се сега и пролет-летото 2018 година. Погледнете ги и вие така што ќе ја разгледате галеријата на фотографии: