НЕПРИЈАТЕЛ ПОД МАСКА НА ПРИЈАТЕЛ: Осум работи по кои ќе познаете лажен пријател

Дали некогаш во животот се сретнавте со некој кој секогаш е пријатен без причина, но се жали од вас на други луѓе зад ваш грб? Дали некогаш имавте пријател кој всушност ви беше близок, но на крај некако завршивте измамени? Пазете се од лажните пријатели! Никој не сака да биде во близина на некој кој глуми. Сакаме искрени, верни луѓе во нашите животи. Сите сме земале предност во одредени ситуации, но некои луѓе ...Тоа едноставно им е во крвта. По овие нешта бидете сигурни дека се лажни: -Љубезни се пред сите -Се натпреваруваат -Даваат лажни ветувања -Често озборуваат -Често бараат внимание -Никогаш не иницираат контакт -Секогаш критикуваат -Премногу се насмевнуваат